Byggfirma i Västerås

Välkommen till Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen!

Vill du ha professionell hjälp av en byggfirma?

Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen AB, är en bred byggfirma med mångårig erfarenhet och kunskap inom byggbranschen. Vi utför markarbeten, husdränering, badrumsrenovering och totalrenovering, men tar oss även an mindre uppdrag, så som finsnickerier. Dessutom kan vi ordna med allt du behöver för att montera exempelvis ett garage eller fritidshus.

Vilka är vi?

Företaget startades 2016 av Jon Öberg som är ägare och projektansvarig. Vi är väldigt måna om att leverera hög kvalitet från den första till den sista byggdagen och att våran byggarbetsplats är säker både för er som kund och för våra byggarbetare genom hela byggprocessen. Att ha en byggfirma på plats blir ofta en väldigt rörig historia, därför har vi tecknat avtal med Vafab Miljö så att ni som kund vet att avfallshanteringen sker på ett säkert och miljöriktigt sätt.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggfirma i Västerås

Vad kan vi göra för er?

Vi har bred kompetens och erfarenhet inom byggbranschen och kan ordna med allt ifrån husdränering, badrumsrenovering och totalrenovering till finsnickerier. Vi kan även hjälpa till med att anlägga parkeringar, bygga hästhagar, sätta ihop ett modulhus eller växthus, bygga altan, ordna med köks- och badrumsrenovering och mycket mer. Det finns nog inget som vi inte kan hjälpa till med, stort som smått.

Våra tjänster

Husdränering - Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen AB

Husdränering

Badrumsrenovering - Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen AB

Badrumsrenovering

Köksrenovering - Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen AB

Köksrenovering

Totalrenovering - Bygga Hus & Modulmontage i Mälardalen AB

Totalrenovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Vi har helhetslösningen

När man ska utföra ett större byggprojekt kan det vara smidigt att få allt fixat från en och samma firma. Då slipper du missförstånd och onödiga mellanhänder. Du har dessutom en tätare kontakt med byggfirman så att ni lättare kan få jobbet utfört utan onödiga förhinder. Eftersom vi har en så bred kompetens inom byggbranschen, erbjuder vi självklart en helhetslösning för dig när du vill renovera eller bygga nytt.

Hur går det till?

Fundera på vad det är du vill ha hjälp med, gärna så detaljerat som möjligt. Därefter kan du kontakta oss för att förklara din situation och vad du vill ha utfört av oss. Då kan vi även ge dig en gratis konsultation i samma veva. Om du tycker att det låter bra går vi sedan vidare och utfärdar en offert. Därefter påbörjar vi bygget på den planerade byggdagen.

Var vi utför arbeten

Vi utför arbeten runt om i Mälardalen och hjälper både företag och privatpersoner med deras byggbehov. Om det är ett stort eller litet projekt spelar ingen roll för oss, vi tar oss gärna an alla projekt, stora som små. Vårat arbete tar vi på största allvar och innehar alla nödvändiga licenser, certifikat samt F-skatt.